Over mij

Misschien heb je op mijn Facebookpagina doorgeklikt naar deze site, ben je via gemeenschappelijke vrienden hier terecht gekomen of was de weg hiernaartoe een willekeurige link na een zoekopdracht in Google. Feit is dat je op dit moment op mijn website rondhangt, en ik wil je dan ook van harte welkom heten.

Voor diegenen die me niet kennen: mijn naam is Lieke Bijnen en ik ben 26 jaar. In juni 2011 ben ik begonnen met het schrijven van blogs. In eerste instantie om mijn Facebookloze familieleden en vrienden op de hoogte te houden terwijl ik tien weken lang stage liep bij de Atlantic Whale Foundation op Tenerife, maar daarnaast ook voor mezelf. Ik reis graag en vind het heerlijk om de ervaringen die ik dan opdoe om te zetten in verhalen. Op die manier blijven de herinneringen levend. Naast schrijven ben ik ook bezig met fotografie, want hoewel een verhaal veel vertelt, vertellen beelden nog veel meer.

Tussen de reisverslagen door kun je ook verhalen tegenkomen over onder anderen mijn werk als ranger bij Safaripark Beekse Bergen en mijn studie Dier- en Veehouderij aan HAS Hogeschool in Den Bosch.

Kijk gerust eens rond tussen mijn blogs en foto’s en wie weet tot snel!

Groetjes, Lieke