Theater

Romeo+Julia

Wat moet ik aan? Zitten mijn haren wel goed? Waar is die ene ketting nou? Blijft mijn make-up wel zitten? Crisis.

Meestal maak ik me daar niet zo druk om. Als ik maar iets om het lijf heb is het prima. Bad hair day? Dan maar een staart. En het zal echt de eerste keer niet zijn dat ik vergeet om make-up op te doen voor ik de deur uit ga. Maar heel af en toe is er een speciale gelegenheid en kan ik al dagen van tevoren aan het bedenken zijn wat ik aan zal trekken, hoe ik mijn haren ga doen en welke make-up ik op moet doen. Afgelopen donderdag, 3 januari, was zo'n gelegenheid. In het Parktheater in Eindhoven ging de musical Romeo+Julia in première. Niet zomaar een musical, nee, een musical met mijn bloedeigen broer Robbert in de hoofdrol!

Nederlands

Tags:

A Glancy Christmas

Het is weer lang geleden dat ik een blog geschreven heb. Veel te lang geleden. Maar ik ben nog steeds alive and kicking. En singing! Vanavond traden wij met Zanggroep Pabo namelijk op in het Cultuurcentrum in Deurne. Ik denk dat ik best kan zeggen dat het Pabo-Koor, Pabo-Junior en de Pabo-Band een prachtige kerstshow neergezet hebben!

Nederlands

Oorlogswinter in Carré

Oorlogswinter de musical... Ik denk dat ik na drie keer wel kan zeggen dat die musical een aanrader is! Oké, ik ben misschien wel een klein beetje bevooroordeeld, aangezien mijn grote kleine broertje Robbert er in meespeelt. In oktober vorig jaar was de première, waar ik helaas niet bij aanwezig kon zijn omdat ik toen in Tenerife zat. Een halve week na thuiskomst heb ik op het puntje van mijn stoel zitten kijken in de schouwburg van Cuijk. Al is schouwburgJE misschien een betere beschrijving.

Nederlands
Subscribe to RSS - Theater